ATV-uri

Si pentru ca stim ca iti doresti senzatii tari, am pregatit pentru tine 6 ATV-uri puternice, bine intretinute si echipamente de protectie, siguranta ta este pusa la egalitate cu distratia.

Am ales pentru tine ATV-utri CF MOTO 450 CMC atat pentru performantele pe traseu cat si pentru usurinta cu care se conduc. Cei de 32 de cai putere vor vibra si iti vor da senzatii unice. Chiar daca este pentru prima data cand inchiriezi un ATV, nu iti face griji, in cativa zeci de metri vei intelege cum se comporta si vei prinde curaj.

Inchiriaza ATV-uri cu 2 locuri si schima pozitia cu partenerul tau de drumetie. Testeaza care sunt emotiile atunci conduci dar si atunci cand esti pasager si viata ta este in mainile celuilalt.

Iti oferim spre inchiriere ATV-uri pentru plimbari, experiente off road sau teambuiding-uri.

Inchiriaza ATV-uri in Brasov, Busteni, Sinaia, Azuga, Predeal,Bran, Moeciu, Zarnesti, Simon, Poiana Marului si noi iti asiguram o experienta de neuitat.

Pretul este pe ora.

Servicii de inchiriere ATV

6 ATV-uri
6 ATV-uri
32 de cai putere
32 de cai putere
2 locuri
2 locuri
Off Road 4x4
Off Road 4x4
Cutie viteze automata
Cutie viteze automata
Ghid insotitor
Ghid insotitor
Alege

Serviciile de inchiriere ATV Nik pentru ca:

Quick Contact Icon
Quick Menu Icon Mobile
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.